Dag over kennisproductiviteit, innovatie & talent

27 okt 10

Dag over kennisproductiviteit, innovatie & talent

In samenwerking met Agoria en Leuven.Inc, organiseert Kessels & Smit op maandag 29 november in Leuven een denk- en doedag rond de thema’s kennisproductiviteit, innovatie en talent. Deze dag is aan te raden voor iedereen die met innovatie en kennisproductiviteit te maken heeft in zijn/haar organisatie. Tijdens deze dag kunnen deelnemers kennis nemen van de nieuwste onderzoeksbevindingen uit ons onderzoek naar kenniswerk en kun je de kenniswerkertest invullen om te reflecteren op je eigen innovatiekracht.

 

Naast speciale bijdragen van Prof. Dr. Joseph Kessels (Universiteit Twente) en Hubert De Neve (HR-manager IMEC Leuven), voorzien wij in tal van workshops.

 

Programma

Het volledige programma kun je vinden op de website van Leuven.Inc of op de website van de Kenniswerker.

 

Enkele praktische aspecten:

  • Datum: maandag 29 november 2010 (Start 9u30)
  • Locatie: imec Leuven, Kapeldreef 75, 3001 Leuven (Heverlee)
  • Kosten: deelname aan de dag kost €195,-
  • Inschrijven kan tot uiterlijk 22 november via e-mail aan admin@leuveninc.com.

 

Lees ook het inspirerende blog over de dag van de kenniswerker die in mei van dit jaar werd gehouden.

Download Flyer_Dag_van_de...rker_2010_v5.pdf (359 KB)

Andere interessante blogs op het thema “Activiteiten” voor jou geselecteerd:


De presentatie van je onderzoek inrichten als ontwerpsessie

5 okt

De presentatie van je onderzoek inrichten als ontwerpsessie

Als je onderzoek doet in een organisatie, wil je dat mensen leren van het onderzoek. Dat lukt het beste door mensen in het onderzoek een rol te geven. Soms lukt het niet alle belanghebbenden een plek te geven tijdens het onderzoek. Dan komt het aan...

Data-analyse samen met een grote groep betrokkenen doen

28 sep

Data-analyse samen met een grote groep betrokkenen doen

Praktische methode om tot gedeelde inzichten te komen Als je onderzoek doet in een organisatie, wil je dat mensen leren van het onderzoek. Na afloop mogen meelezen met het rapport kan informatief zijn, maar leidt zelden tot leren. Het leren gaat een stuk gemakkelijker...

Neem je talenten onder de loep

20 jun

Neem je talenten onder de loep

Weet jij eigenlijk waar je goed in bent? Heb je al eens stil gestaan bij wat jou energie geeft en wat energie vreet? Wat zijn die activiteiten waar je naar uitkijkt of waarbij je de tijd uit het oog verliest? ...

MADE als plek om uit te wisselen en te ontwerpen - 2

8 jun

MADE als plek om uit te wisselen en te ontwerpen - 2

Vorige week organiseerden we een ‘Make a Difference Event’. Geen jubileum of lustrumviering, geen strategische conferentie, maar een experiment om ruimte te creëren voor collectieve reflectie en onderzoek - door onszelf en anderen uit ons netwerk - naar de vraag: wat willen en kunnen we nog meer neerzetten om bij te dragen aan het welzijn en leervermogen van individuen, wijken en organisaties.

Het vorige blog beschreef de aanleiding en focus, hier een impressie van wat er gebeurde toen 250 betrokken en bevlogen mensen in één ruimte samen kwamen voor drie dagen, en we ze uitnodigden om hun verhalen, ideeën, vragen en dromen te delen en om te zetten in creativiteit….

De stad als spiegel

17 nov 16

De stad als spiegel

Sofie Hendrikx en Kris Snick zijn beide gepassioneerd door de energie, creativiteit en innovatie die ontstaat in steden. Terwijl we voor een teambuilding of het oplossen van een complex probleem vaak de rust en bezinning van de hei opzoeken, kiezen Sofie en Kris ervoor om teamdagen en interventies ook midden in de complexiteit en dynamiek van de stad te organiseren. Want net zoals de natuur, is de stad een bron voor leren en ontwikkeling.

Dit item is niet beschikbaar in het Nederlands.

22 okt 16...

Lichte lessen uit Ghana

4 okt 16

Lichte lessen uit Ghana

Het gesprek stokt. Een wanhopige blik. “What question should I ask now?”, vraagt Mercy, één van de deelnemers aan de training Dialogue for Peaceful Change . Ik stel haar een wedervraag: “Wat denk je? Wat komt er als eerste in je op? Let go of...

Food for thought - FRIS! 2016

18 aug 16

Food for thought - FRIS! 2016

Ook dit jaar organiseerde Take a Step weer het event FRIS!. Het was een mooie middag waarin meerdere personen projecten en ideeën over de toepassing van het waarderend perspectief centraal deelden. Nina ging met Ilonka Ronkes Agerbeek en bezoekers van hun class in gesprek over de vraag hoe je meer rust en ruimte in je werk kunt creëren. In deze blog geven zij food for thought door terug te blikken op hun gesprek.
vorige
1 2 3 ... 23 24 25
volgende